Lördag

Idag var det aktiviteter här i Silves. Målgången i en kanot tävling var förlagd hit. Torget och gräsmattorna svämmade över av kanotister och publik.

IMG_0600 IMG_0604

IMG_0592 IMG_0599

Kent och jag cyklade en runda i stan och var in till saluhallen.  Vi var också och tittade på den nya ställplatsen här i Silves.  Allahelgons helg är det så det är mycket Portugiser i rörelse.  Birgitta var och klippte sig idag hos frissan vid badhuset. Även jag blev friserad men av min hustru.

Vi åt lunch tillsammans med Kent och Ulla sjötunga som var stekt .  Smakade alldeles förträffligt! Ingen boule  idag men kaffe med umgänge blev det istället. Sol har lyst från blå himmel så vi kan inte klaga.

IMG_0607

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *