Lördag

Idag var det aktiviteter här i Silves. Målgången i en kanot tävling var förlagd hit. Torget och gräsmattorna svämmade över av kanotister och publik.

IMG_0600 IMG_0604

IMG_0592 IMG_0599

Kent och jag cyklade en runda i stan och var in till saluhallen.  Vi var också och tittade på den nya ställplatsen här i Silves.  Allahelgons helg är det så det är mycket Portugiser i rörelse.  Birgitta var och klippte sig idag hos frissan vid badhuset. Även jag blev friserad men av min hustru.

Vi åt lunch tillsammans med Kent och Ulla sjötunga som var stekt .  Smakade alldeles förträffligt! Ingen boule  idag men kaffe med umgänge blev det istället. Sol har lyst från blå himmel så vi kan inte klaga.

IMG_0607

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *