Vardag

Morgonpromenad med Lilla My vi gick slingan här vid badhuset.  Det är många olika träningsredskap utefter den ca 2 km långa slingan. Och det är många som är ute och går, springer och cyklar på slingan. På kvällen kommer ungdomarna och åker skejtboard och annat.

Untitled 1                                       IMG_0645

Vi hade en hel del tvätt efter resan ner. Så idag tog vi cyklarna och åkte och lämnade det till tvätteriet. Passade på att se oss omkring lite också.

Cyklade förbi kyrkogården det var smyckat med massor av blommor nu efter helgen. Det är pampigt på de katolska kyrkogårdarna väldigt utsmyckade gravmonument. Kent och jag var förbi i lördags men då var kameran hemma.

IMG_0623  IMG_0624

Birgitta och jag var förbi nya ställplatsen på vår cykeltur också.

IMG_0632

Boulen idag: Herrarna vann med 13-2

IMG_0638

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *