Tillbaka till Silves.

Klarblå himmel har vi även idag!

Lämnade Galé igår och körde tillbaka till Silves. Passade på att fylla upp gasoltanken när vi ändå körde förbi macken. Jag har inte tanka själv någon gång så det passade bra att stärkta själv- förtroendet. Har tidigare bara fått stå bredvid när mackpersonalen har tankat åt oss. Fortsatte till Algarve Shoping som ligger i Guia utefter väg N125. Behövde fylla på vårt TMN (Internet) vi försöker annars att utnyttja Wifi så mycket som möjligt.

Dagarna går fort här. Inte för att vi sover bort dagen, vi kommer upp på morgonen. Jag har oftast lite att ta hand om, fylla vatten och tömma. Vi cyklar och ser oss omkring, även handlar lite ibland alltid något som fattas, vi har inte så stora lagringsutrymmen. En fika och pratstund med de övriga oftast svenskar. Så har vi boulen på eftermiddagen,  kl:15 Så fikar några tillsamman efter boulen. Lilla my ska ha sina promenader, vi tar en ordentlig runda på morgonen hon och jag. Lilla My får så mycket uppmärksamhet när vi är in till centrum jag har henne i en korg på cykelstyret.  Både gamla och barn kommenterar att hon sitter i korgen. Kul är det att så många som kommer fram men synd att vi inte förstår  vad de säjer. Men ett Bomdia och ett Obrigado kan vi få till.

IMG_0738

Kameran ville inte längre. Andra gången samma fel (Objektivfel) så nu får vi skicka den till Canon i Göteborg. Det är 6 månaders garanti på reparation men det har nog gått några dagar där över. Vi köpte den i Sesimbra i Januari i år. Så det går på garantin.

Kom några härliga gamla husbussar idag.

IMG_0741

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *