Tillbaka till Silves.

Klarblå himmel har vi även idag!

Lämnade Galé igår och körde tillbaka till Silves. Passade på att fylla upp gasoltanken när vi ändå körde förbi macken. Jag har inte tanka själv någon gång så det passade bra att stärkta själv- förtroendet. Har tidigare bara fått stå bredvid när mackpersonalen har tankat åt oss. Fortsatte till Algarve Shoping som ligger i Guia utefter väg N125. Behövde fylla på vårt TMN (Internet) vi försöker annars att utnyttja Wifi så mycket som möjligt.

Dagarna går fort här. Inte för att vi sover bort dagen, vi kommer upp på morgonen. Jag har oftast lite att ta hand om, fylla vatten och tömma. Vi cyklar och ser oss omkring, även handlar lite ibland alltid något som fattas, vi har inte så stora lagringsutrymmen. En fika och pratstund med de övriga oftast svenskar. Så har vi boulen på eftermiddagen,  kl:15 Så fikar några tillsamman efter boulen. Lilla my ska ha sina promenader, vi tar en ordentlig runda på morgonen hon och jag. Lilla My får så mycket uppmärksamhet när vi är in till centrum jag har henne i en korg på cykelstyret.  Både gamla och barn kommenterar att hon sitter i korgen. Kul är det att så många som kommer fram men synd att vi inte förstår  vad de säjer. Men ett Bomdia och ett Obrigado kan vi få till.

IMG_0738

Kameran ville inte längre. Andra gången samma fel (Objektivfel) så nu får vi skicka den till Canon i Göteborg. Det är 6 månaders garanti på reparation men det har nog gått några dagar där över. Vi köpte den i Sesimbra i Januari i år. Så det går på garantin.

Kom några härliga gamla husbussar idag.

IMG_0741

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *