Badat i Atlanten.

20131112_134505

Vi har riktig svensk sommarvärme. Inte ett moln på himlen under hela dagen. Cyklade till stranden en stund idag. Vi var ner till Praia dos Salgados ingen trängsel.

DSC_0011

Cyklade till affären utefter cykelleden där var de igång och skördade sina oliver. Ser väldigt tidskrävande ut, De lägger ett nät under trädet för att få med de som faller till marken.

Kvällen avslutade vi hos Ingrid & Maths

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *