Albufeira

Blå himmel och strålande sol har vi haft idag.

Birgitta och jag tog cyklarna och for iväg till Albufeira. När man ska åt det hållet då är El-cyklarna bra. Det är många uppförsbackar åt det hållet.  Jag ville besöka ställplatsen för att se om det var några svenska husbilar där och det var några svenskar som stod där.  Vi träffade några bekanta som vi pratade med. Det finns alltid mycket att diskutera från resan ner.  Vi tog en sväng genom gamla delen av staden förbi rulltrappan och ut mot hissen på andra sidan.  När man går genom staden så har restaurangerna inkastare som erbjuder olika menyer, mycket Engelsk influerat.

IMG_0715

IMG_0719

 

Man ser ofta hästar som går och betar ute på ängarna och som är fastkedjade i marken. Men idag så var det två som har kommit lösa och gick och betade utefter vägen.

IMG_0720

Och idag blev det boule, en jämn match som Birgitta och jag ledde till sista klotet då Stina & Jürg tog över ledningen och vann.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *