Albufeira

Blå himmel och strålande sol har vi haft idag.

Birgitta och jag tog cyklarna och for iväg till Albufeira. När man ska åt det hållet då är El-cyklarna bra. Det är många uppförsbackar åt det hållet.  Jag ville besöka ställplatsen för att se om det var några svenska husbilar där och det var några svenskar som stod där.  Vi träffade några bekanta som vi pratade med. Det finns alltid mycket att diskutera från resan ner.  Vi tog en sväng genom gamla delen av staden förbi rulltrappan och ut mot hissen på andra sidan.  När man går genom staden så har restaurangerna inkastare som erbjuder olika menyer, mycket Engelsk influerat.

IMG_0715

IMG_0719

 

Man ser ofta hästar som går och betar ute på ängarna och som är fastkedjade i marken. Men idag så var det två som har kommit lösa och gick och betade utefter vägen.

IMG_0720

Och idag blev det boule, en jämn match som Birgitta och jag ledde till sista klotet då Stina & Jürg tog över ledningen och vann.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *