Långpromenad

Vad skönt det var att duscha idag och bli ompysslad.

Untitled 10

Medan Birgitta tvättade så tog Lilla My och jag en långpromenad. Blev längre än jag hade tänkt mig. Ner till gamla stan förbi hissen till marinan och de färgglada husen. Trodde att jag kunde gena men det blev en extrasväng istället men så kom vi tillslut ut på stora vägen, backe upp och backe ner.  Tillslut var vi vid Lidl och då var det inte långt kvar. Vi fick ordentlig motion. Det som är jobbigt och tråkigt är alla hundar som springer lösa. Det var två hundar som attackerade Lilla My men det gick bra till slut, jag fick undan dem. Jag ska nog ordna till en ny hundpinne den gamla ligger kvar hemma i Ödåkra.

När jag kom hem fick jag veta att vi har haft besök av Yvonne & Lorentz. Kul att ni kom förbi när ni var på cykeltur.

Albufeira har en sjöstjärna som symbol upptäcke att den fanns på alla lyktstolparna.

Untitled 6

Lite bilder från dagens långpromenad

Untitled 3

Untitled 5

Untitled 8

Untitled 9

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Långpromenad

  1. Så fina foton du lockar med. Vi ska inte mot Spanien – än i alla fall- utan far lite kors och tvärs där vi inte varit tidigare. Var inte för säker. Endera dagen dyker vi upp. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *