Långpromenad

Vad skönt det var att duscha idag och bli ompysslad.

Untitled 10

Medan Birgitta tvättade så tog Lilla My och jag en långpromenad. Blev längre än jag hade tänkt mig. Ner till gamla stan förbi hissen till marinan och de färgglada husen. Trodde att jag kunde gena men det blev en extrasväng istället men så kom vi tillslut ut på stora vägen, backe upp och backe ner.  Tillslut var vi vid Lidl och då var det inte långt kvar. Vi fick ordentlig motion. Det som är jobbigt och tråkigt är alla hundar som springer lösa. Det var två hundar som attackerade Lilla My men det gick bra till slut, jag fick undan dem. Jag ska nog ordna till en ny hundpinne den gamla ligger kvar hemma i Ödåkra.

När jag kom hem fick jag veta att vi har haft besök av Yvonne & Lorentz. Kul att ni kom förbi när ni var på cykeltur.

Albufeira har en sjöstjärna som symbol upptäcke att den fanns på alla lyktstolparna.

Untitled 6

Lite bilder från dagens långpromenad

Untitled 3

Untitled 5

Untitled 8

Untitled 9

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Långpromenad

  1. Så fina foton du lockar med. Vi ska inte mot Spanien – än i alla fall- utan far lite kors och tvärs där vi inte varit tidigare. Var inte för säker. Endera dagen dyker vi upp. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *