Söndag

IMG_0071

Några dagar med sämre väder har vi haft. Igår var det inne väder regnet smattrade på taket. Efter regn kommer sol! Så blev det idag 100% blå himmel. Vi har njutit av solen idag.

IMG_0095

Maggan & Ingmar kom hit till ställplatsen igår. Kul att träffa Pensionärsvil(l)an  http://lillviks.blogspot.pt/  en blogg som vi har följt i många år.

IMG_0080

På eftermiddagen var vi bjudna till Kjell & Britt på kaffe, tårta, kex och vin. Grattis Kjell på födelsedagen!  Hela den svenska truppen här i Albuferia var samlade vid den blå husbilen. Kvällen avslutade vi på restaurang O Veleiro tillsammans med hela gänget.

IMG_0101

Lilla My blev glad när vi kom hem! Det är inte ofta vi lämnar henne ensam i husbilen.

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *