Vintersolståndet

Igår var det Vintersolståndet nu vänder det och dagarna blir längre. Man kan säja att det är början på ljusare dagar fast vi är mitt uppe i Juletid. Det är också lite bestyr kring Julhelgen som vi förhoppningsvis kan fira utan regn. Prognosen för den 24 Dec ser inte så bra ut mulet men +16 grader, 12 s/m.

Solens strålar värmer ordenligt under dagen. Läste att i Helsingborg/Malmö trakten är solhöjden över horisonten som högst när solen är uppe vid 9 tiden på morgonen här i Algarve. Vi har det skönt går i shorts och kortärmat om dagarna.

Det har fyllt på med bilar här på ställplatsen, ser ut att bli fullbelagd till julhelgen. Vi är 8 svenska bilar som står här nu.

Några bilder från promenaden med Lilla My här i Silves.

Untitled 3

Untitled 4

 

 

4 reaktion på “Vintersolståndet

  1. Silves är en trevlig stad, men jag trivs ännu bättre här i Albufeira. Jag hade intrycket att det var så backigt, men det har gått betydligt bättre än vad jag trodde. Vi blir kvar här över helgerna, sen åker vi nog österut. Ha en riktigt God Jul! Elisabeth o Lennart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *