Julafton

Julafton blev blåsig och även regn, inget utesittar väder. Något gemensamt julbord med svenskarna blev det inte. Det blev att önska varandra God Jul och fira var och en för sig. I år har vi inget med oss vad gäller julmat. Det finns att köpa här i Portugal. Det blev en potatisgratäng med grillad spädgris och mycket gott därtill.  

RTärningar

Åke och Wanja kom över och förärade oss med tärningar så det blev ett parti Knobbel innan de gick hem. Ställplatsvärden kom och önskade oss God Jul med fruktkaka, typiskt för Portugal, smakade utmärkt till eftermiddagskaffet. Roland och Gunilla kom över och pratade en stund.

Untitled 3

Även Lilla My har haft det lite extra idag.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Julafton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *