Utflykt till Lagos

Idag tog vi husbilen på en utflykt till Lagos. Vi passade på att tanka gasol när vi ändå körde förbi macken. Måste än en gång säja att det är mycket smidigt att ha tankflaska.

Vi fortsatte in till staden och hittade parkering vid brandstationen. Plockade ut cyklarna för att kunna se oss omkring. Det var mycket folk i rörelse på staden en fredag. Vi stannade till vid Marinan och tog en fika, vi kunde sitta på uteserveringen. Ja, alla satt ute det var tomt inne på resturangen. Vädret har varit omväxlande, uppehåll och så lite regn. Men vi parrerade det bra, det var uppehåll när vi var utomhus. Det var också meningen att vi skulle testa att plocka någon cache. Vi hittade en och letade länge efter en som vi sedan upptäckte var struken/borta. Man får se upptagen ut med annat när folk går förbi.

Untitled 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi vände hemmåt så körde vi upp till motorbanan Autódromo Internacional do Algarve. http://www.autodromodoalgarve.com/Default.aspx Vilken anlägning banan är 4 692 m lång blev klar i oktober 2008. Till en kostnad av 195.000.000 €, för banor, hotell och lägenheter. Det har varit Formula 2 race men bara tester för Formula 1.

IMG_0614

IMG_0611

Även här hittade vi en cache som vi har loggat nu. Vi kommer i alla fall ut på platser där vi nog annars inte har kört till.

Vi kom hem lagom till boulen. Det stod ett gäng och väntade på oss när vi parkerade husbilen. I dag gick det alldeles fel vårt lag förlorade två matcher. Men allt är på lek (och blodigt allvar) nästa gång så är man i ett vinnande lag.

Nu slipper de se mig på posten mera för idag kom packetet som Gisela skickat till oss med kamera och nycklar.

IMG_0626

 

 

 

3 reaktion på “Utflykt till Lagos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *