Utflykt till Lagos

Idag tog vi husbilen på en utflykt till Lagos. Vi passade på att tanka gasol när vi ändå körde förbi macken. Måste än en gång säja att det är mycket smidigt att ha tankflaska.

Vi fortsatte in till staden och hittade parkering vid brandstationen. Plockade ut cyklarna för att kunna se oss omkring. Det var mycket folk i rörelse på staden en fredag. Vi stannade till vid Marinan och tog en fika, vi kunde sitta på uteserveringen. Ja, alla satt ute det var tomt inne på resturangen. Vädret har varit omväxlande, uppehåll och så lite regn. Men vi parrerade det bra, det var uppehåll när vi var utomhus. Det var också meningen att vi skulle testa att plocka någon cache. Vi hittade en och letade länge efter en som vi sedan upptäckte var struken/borta. Man får se upptagen ut med annat när folk går förbi.

Untitled 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi vände hemmåt så körde vi upp till motorbanan Autódromo Internacional do Algarve. http://www.autodromodoalgarve.com/Default.aspx Vilken anlägning banan är 4 692 m lång blev klar i oktober 2008. Till en kostnad av 195.000.000 €, för banor, hotell och lägenheter. Det har varit Formula 2 race men bara tester för Formula 1.

IMG_0614

IMG_0611

Även här hittade vi en cache som vi har loggat nu. Vi kommer i alla fall ut på platser där vi nog annars inte har kört till.

Vi kom hem lagom till boulen. Det stod ett gäng och väntade på oss när vi parkerade husbilen. I dag gick det alldeles fel vårt lag förlorade två matcher. Men allt är på lek (och blodigt allvar) nästa gång så är man i ett vinnande lag.

Nu slipper de se mig på posten mera för idag kom packetet som Gisela skickat till oss med kamera och nycklar.

IMG_0626

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Utflykt till Lagos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *