Nyårsafton

IMG_0647Nyårsafton var grå men inget regn fram till ungefär kl 17 då det började regna lite smått. Lilla My och jag gick en långpromenad på eftermiddagen och när vi kom hem var kl 15 och tid för boulen. Idag spelade vi damer mot herrar och ett av lagen vann båda matcherna.

Vi hade pratat om att gå ut och äta eller att gå samman och göra knytis. Har man hundar så är det bättre att vara hemma. En del hundar mår dåligt av smällare och raketer. Det blev knytis tillsamman med Wania & Åke.

Vi fixade förrätt, potatisgratäng och en ostbricka W & Å en mycket god köttgryta och desserten. Det blev en toppenkväll tillsammans. Vi spelade några partier knobbel och klockan gick fort. När vi var ute med hundarna strax efter 23 kom Hasse med förslaget att vi skulle samlas vid tolvslaget. Ja, han önskade även Gott Nytt År för klockan hade passerat 12-slaget i Sverige.

Vi blev många som samlades inför klockslaget 00. Det skickades upp ett par thailändska ljuslyktor som seglade iväg in över Silves. Inga smällare eller raketer i närheten av oss. Ljudsirenen som här i Silves och på flera platser, ljuder var dag kl 12 gick igång även på Nyårsnatten.

Det blev en bra avslutning på 2013 för oss tillsamans med vänner.

IMG_0655 Untitled 1

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Nyårsafton

  1. gott nytt år til era ser ni har det fint i Portugal.Nu har jag fått alle papper klart så nu blir det tur til Marocco .Kommer ned i januar den 10 & regner med at ta fergen over 15 jan. Hilsen Frank & Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *