Ute i regnet

Vädret var skapligt på förmiddagen när vi körde iväg. Tog en tur upp till Alte och parkerade vid Fonte. Backade in på sista platsen och plockade ut med cyklarna och gav oss iväg. När vi kom fram dit vi skulle och parkerat cyklarna så började det att regna. Skam den som ger sig vi fortsatte vårt uppdrag men gick därifrån utan att hitta någon cache. Skitigt och halt i leran halkade och vred knät. Regnade kraftigt så vi vände hem mot Silves men kunde plocka två cacher utefter vägen. Stannade i São Bartolomeu de Messines vid husbilsplatsen. Försökte oss på två som inte låg så långt där ifrån. Också där misslyckades jag att hitta dem i regnet.

Men vi kom i alla fall ut på en tur och vi är nybörjare. Säger det igen man får inte vara rädd att skita ner sig. Får bli till att köpa ett par slitstarka byxor som tål att arbeta i.

Fick hjortron av Margareta & Åke (Så snällt) det får vi festa på i morgon med lite glass till. Nu stannar vi här till efter helgen.

 

En reaktion på “Ute i regnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *