Mars är slut

Vi kom hem till ett kyligt Sverige men till ett varmt mottagande. Vi har träffat barn, barnbarn och vänner här hemma. Var över till Köpenhamn och firade Ask på hans två-års dag. Barnbarnen har visat på olika sett hur välkommna hem vi är och då känner man sig uppskattad. En barnbarn har skrivit i skolan att varje kväll tänker jag på Farmor och Farfar som är i Spanien och då blir jag lite ledsen.

Husbilen har varit parkerad med underhållsvärme på i nästan 14 dagar. Vi planerade att köra upp till Östergötland.

Klippt gräset har vi också gjort en gång och fått lite fason på trädgården där alla löv har samlats sig.

Nu är vi i trakterna kring Norrköping/Söderköping/Vikbolandet och har träffat släkt och vänner. Den första cachen vi tog sedan vi kom tillbaka till Sverige blev på Vikbolandet. Nu blir vi här några dagar till och hoppas på bättre väder.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Mars är slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *