Mars är slut

Vi kom hem till ett kyligt Sverige men till ett varmt mottagande. Vi har träffat barn, barnbarn och vänner här hemma. Var över till Köpenhamn och firade Ask på hans två-års dag. Barnbarnen har visat på olika sett hur välkommna hem vi är och då känner man sig uppskattad. En barnbarn har skrivit i skolan att varje kväll tänker jag på Farmor och Farfar som är i Spanien och då blir jag lite ledsen.

Husbilen har varit parkerad med underhållsvärme på i nästan 14 dagar. Vi planerade att köra upp till Östergötland.

Klippt gräset har vi också gjort en gång och fått lite fason på trädgården där alla löv har samlats sig.

Nu är vi i trakterna kring Norrköping/Söderköping/Vikbolandet och har träffat släkt och vänner. Den första cachen vi tog sedan vi kom tillbaka till Sverige blev på Vikbolandet. Nu blir vi här några dagar till och hoppas på bättre väder.

 

2 reaktion på “Mars är slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *