Lilla My hos………..

Lilla My1 Lilla My hos Din Veterinär på Väla    http://www.dinvet.nu/

Hon är slö kräks och inget kommer rätta vägen.  Så vi ringde till vår veterinär i Lerberget och fick besked att köra till Din Veterinär på Väla.  Hon blev kvar där igår men vi fick hämtade henne vid kl:17 och fick återbesökstid till idag så nu är hon där igen. Men hon var mycket piggare idag på morgonen. Nu hoppas vi att hon mår bra ikväll när vi ska hämta Lilla My.

Lilla My2

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Lilla My hos………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *