Veckan före Påsk

Sedan jag senast skrev så har Lilla My piggnat till. Nu är det som vanligt igen. Svårt att veta vad som orsakade detta. Röntgenbilder visade inget men en infektion var det säkert.

Hemma är det hus och trädgård som kräver en insats och även husbilen. Vi har också haft gemensam vårstädning i Samfälligheten.

Nya dörren

Fick monterat en ny ytterdörr nu i veckan. Det blev en blå med ett litet runt fönster i dörren. Oj, vad ljust det blev i hallen mycket trevligare, mindre belysning på nu på dagen.  Den gamla dörren var målad blå för att testa att det var det vi ville ha.

Nu har vi bestämt oss att vi ska åka på några träffar med Husbilsklubben i år. Förra året blev det ingen husbilsträff.  Vi börjar med en träff i Simrishamn i slutet på månaden.  Barn och barnbarn har vi träffat mycket och de har även hälsat på här hemma och kommer nu i Påskveckan att besöka oss.

 

4 reaktion på “Veckan före Påsk

  1. Fint och skönt med en ny dörr! Vi ska också byta ut vår. Den har väl svällt eller nåt för den går knappt varken att öppna eller stänga, haha. Vi har också ett litet fönster i vår ytterdörr, och det vill jag ha på den nya dörren också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *