Veckan före Påsk

Sedan jag senast skrev så har Lilla My piggnat till. Nu är det som vanligt igen. Svårt att veta vad som orsakade detta. Röntgenbilder visade inget men en infektion var det säkert.

Hemma är det hus och trädgård som kräver en insats och även husbilen. Vi har också haft gemensam vårstädning i Samfälligheten.

Nya dörren

Fick monterat en ny ytterdörr nu i veckan. Det blev en blå med ett litet runt fönster i dörren. Oj, vad ljust det blev i hallen mycket trevligare, mindre belysning på nu på dagen.  Den gamla dörren var målad blå för att testa att det var det vi ville ha.

Nu har vi bestämt oss att vi ska åka på några träffar med Husbilsklubben i år. Förra året blev det ingen husbilsträff.  Vi börjar med en träff i Simrishamn i slutet på månaden.  Barn och barnbarn har vi träffat mycket och de har även hälsat på här hemma och kommer nu i Påskveckan att besöka oss.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Veckan före Påsk

  1. Fint och skönt med en ny dörr! Vi ska också byta ut vår. Den har väl svällt eller nåt för den går knappt varken att öppna eller stänga, haha. Vi har också ett litet fönster i vår ytterdörr, och det vill jag ha på den nya dörren också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *