Ny affär på Väla

20140423_054001

Idag ringde klockan fem. XXL Sport & Vildmark premiär öppnar på Väla idag kl 7. Så jag ville vara bland de första när det öppnade. Fanns några erbjudande som vi ville komma åt. Det var ingen rusning jag var nummer sju i kön men framåt 7 så var det en ordentlig kö efter oss.

Birgitta & jag gick upp en andra runda efter jag kom hem. Så nu har vi varsin GPS till att använda när vi är ute och cachar.

20140423_094621

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Ny affär på Väla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *