Utbildning

Så är det faktiskt. Vi var till Simrishamn och Awimex i helgen på en husbilsträff i Husbilsklubbens regi. Awimex ett företag som säljer solceller och utrustning för strömförsörjning bland annat till fritidsfordon. Vi var ett 20 tal husbilar samlade. För oss nästan bara nya ansikten. En mycket kul och lärorik träff.

Untitled 1

IMG_0023

På söndagen körde vi vidare, vårat mål var Bengt i Örkelljunga. Vi tog vägen över Kivik och upp genom Skåne. Vi loggade en cache i Simrishamn på väg till Kivik, där vi gjorde ett längre uppehåll för fika och en glass.

I Örkelljunga väntade Bengt-Uno & Lotta på oss. De var på väg hem från Portugal och hade köpt med garn hem till Birgitta. Vi träffade även Nisse & Karin som också var på väg hem från Spanien till Piteå. Kul att träffas och prata över en kopp kaffe.

På måndagen hade vi tid på verkstaden hos BiÖ

Det blev en heldag i Örkelljunga Kända ansikte dyker alltid upp där så även den här gången. Vi hade bestämt träff med Claes hos BiÖ. Nästan hela förmiddagen var vi kvar på firman. Sedan tog vi cyklarna och tog oss ut på Cachjakt men först lite mat på Hjelmsjöviks Restaurang och Pensionat där vi kunde sitta ute så också Lilla My kunde vara med.

Sen var vi iväg och provade våra nya GPS:er vi hittade 9 st cacher. Det var en gömma som vi var till två gånger men den hittade vi inte i alla fall. Vi får ta med barnbarnen dit och leta. 😉

IMG_1158

Nu blir det en dag hemma för att tvätt och provtagning, sen bär det av igen. Vart vet vi inte än.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Utbildning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *