Utbildning

Så är det faktiskt. Vi var till Simrishamn och Awimex i helgen på en husbilsträff i Husbilsklubbens regi. Awimex ett företag som säljer solceller och utrustning för strömförsörjning bland annat till fritidsfordon. Vi var ett 20 tal husbilar samlade. För oss nästan bara nya ansikten. En mycket kul och lärorik träff.

Untitled 1

IMG_0023

På söndagen körde vi vidare, vårat mål var Bengt i Örkelljunga. Vi tog vägen över Kivik och upp genom Skåne. Vi loggade en cache i Simrishamn på väg till Kivik, där vi gjorde ett längre uppehåll för fika och en glass.

I Örkelljunga väntade Bengt-Uno & Lotta på oss. De var på väg hem från Portugal och hade köpt med garn hem till Birgitta. Vi träffade även Nisse & Karin som också var på väg hem från Spanien till Piteå. Kul att träffas och prata över en kopp kaffe.

På måndagen hade vi tid på verkstaden hos BiÖ

Det blev en heldag i Örkelljunga Kända ansikte dyker alltid upp där så även den här gången. Vi hade bestämt träff med Claes hos BiÖ. Nästan hela förmiddagen var vi kvar på firman. Sedan tog vi cyklarna och tog oss ut på Cachjakt men först lite mat på Hjelmsjöviks Restaurang och Pensionat där vi kunde sitta ute så också Lilla My kunde vara med.

Sen var vi iväg och provade våra nya GPS:er vi hittade 9 st cacher. Det var en gömma som vi var till två gånger men den hittade vi inte i alla fall. Vi får ta med barnbarnen dit och leta. 😉

IMG_1158

Nu blir det en dag hemma för att tvätt och provtagning, sen bär det av igen. Vart vet vi inte än.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Utbildning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *