5 dagar ute med husbilen.

Untitled 4Valborgsmässoafton träffade vi Claes & Gun-Britt i Höganäs. Vi har haft några fina dagar tillsammans med sol men lite för mycket vind. Vi kunde sitta ute hela dagarna i solen i lä av husbilarna. Även Anders & Ingrid anslöt på torsdagen. När de andra paren gick in till Höganäs outlet på fredagen så passade Birgitta och jag på att cykla upp till Krapperup. Rhododendron hade inte börjat blomma än det dröjer nog ett par veckor till.

IMG_0077

Men kaffe på caféet blev det. Vi passade också på att logga några cacher utefter vägen.

Untitled 1

På lördagen flyttade vi och C & G-B oss till Råå där vi träffade Staffan. Jeanette kom också efter att hon slutat jobbet.

IMG_0102

IMG_0105

Vi lämnade våra vänner idag på morgonen och körde hem och bytte till lilla bilen. Birgitta ville åka till Södåkra på Kullahalvön och Nellornas dag.

Untitled 2

Vi fortsatte vidare för att försöka hitta cacher, det blev 9 st idag, så nu har vi hittat 100 st geocacher.

Och som traditionen är så har vi besökt Flickorna Lundgren på Skäret även i år. (Det blir säkert fler gånger under sommaren).

Untitled 3

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “5 dagar ute med husbilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *