5 dagar ute med husbilen.

Untitled 4Valborgsmässoafton träffade vi Claes & Gun-Britt i Höganäs. Vi har haft några fina dagar tillsammans med sol men lite för mycket vind. Vi kunde sitta ute hela dagarna i solen i lä av husbilarna. Även Anders & Ingrid anslöt på torsdagen. När de andra paren gick in till Höganäs outlet på fredagen så passade Birgitta och jag på att cykla upp till Krapperup. Rhododendron hade inte börjat blomma än det dröjer nog ett par veckor till.

IMG_0077

Men kaffe på caféet blev det. Vi passade också på att logga några cacher utefter vägen.

Untitled 1

På lördagen flyttade vi och C & G-B oss till Råå där vi träffade Staffan. Jeanette kom också efter att hon slutat jobbet.

IMG_0102

IMG_0105

Vi lämnade våra vänner idag på morgonen och körde hem och bytte till lilla bilen. Birgitta ville åka till Södåkra på Kullahalvön och Nellornas dag.

Untitled 2

Vi fortsatte vidare för att försöka hitta cacher, det blev 9 st idag, så nu har vi hittat 100 st geocacher.

Och som traditionen är så har vi besökt Flickorna Lundgren på Skäret även i år. (Det blir säkert fler gånger under sommaren).

Untitled 3

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “5 dagar ute med husbilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *