Wapnöträffen

IMG_0165Husbilsklubbens husbilsträff Wapnö där ca 135 husbilar har parkerat i helgen. Kjell & Catrin med medhjälpare gör ett fantastiskt jobb. Det var ett stort arrangemang där det serverades mat på fredagskvällen och dans till Carlzvärds Dansband från Mjölby.

Lördagens aktiviteter var tipsrunda, gårdsvisning och försäljning av Wapnös produkter i saluhallen. På kvällen var det knytis och så öppnades Whiskykällaren med provsmakning. Där kunde du få en cl Whisky från 1954 för lite över 500 kr men det var också tillåtet att bara titta.

Untitled 1

En och annan klurig fråga!

Untitled 2Söndag kl 9:30 serverades frukost som bestod av Wapnös Gårdsprodukter. Lottdragning och det var ett mycket stort prisbord.

IMG_0152

Den nya gårdsbutiken. Slakteri är under uppbyggnad.

Untitled 3

1300 kor mjölkas två gånger på dygnet i denna karusell mjölken kyls på vägen in till mejeriet där det förpackas. På en sådan här stor gård går det åt maskiner av större storlek.

För den som vill veta mer

http://www.wapno.se/

 http://www.husbilhusvagn.se/nyheter/wapn-tr-ffen-med-husbilsklubben.

2 reaktion på “Wapnöträffen

  1. Kossorna och maskinerna är jag nog mest intresserad av, eftersom jag växt upp med bondelivet. Jag är dock inte med i Husbilsklubben längre. Jag fick inte visa att jag har en egen blogg med en länk till vårt företag. Det var för stötande och då lämnade jag klubben. Ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *