Wapnöträffen

IMG_0165Husbilsklubbens husbilsträff Wapnö där ca 135 husbilar har parkerat i helgen. Kjell & Catrin med medhjälpare gör ett fantastiskt jobb. Det var ett stort arrangemang där det serverades mat på fredagskvällen och dans till Carlzvärds Dansband från Mjölby.

Lördagens aktiviteter var tipsrunda, gårdsvisning och försäljning av Wapnös produkter i saluhallen. På kvällen var det knytis och så öppnades Whiskykällaren med provsmakning. Där kunde du få en cl Whisky från 1954 för lite över 500 kr men det var också tillåtet att bara titta.

Untitled 1

En och annan klurig fråga!

Untitled 2Söndag kl 9:30 serverades frukost som bestod av Wapnös Gårdsprodukter. Lottdragning och det var ett mycket stort prisbord.

IMG_0152

Den nya gårdsbutiken. Slakteri är under uppbyggnad.

Untitled 3

1300 kor mjölkas två gånger på dygnet i denna karusell mjölken kyls på vägen in till mejeriet där det förpackas. På en sådan här stor gård går det åt maskiner av större storlek.

För den som vill veta mer

http://www.wapno.se/

 http://www.husbilhusvagn.se/nyheter/wapn-tr-ffen-med-husbilsklubben.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Wapnöträffen

  1. Kossorna och maskinerna är jag nog mest intresserad av, eftersom jag växt upp med bondelivet. Jag är dock inte med i Husbilsklubben längre. Jag fick inte visa att jag har en egen blogg med en länk till vårt företag. Det var för stötande och då lämnade jag klubben. Ha det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *