Hemma

Björka vävstugaPå väg hem blev det ett stopp i Björkavävstuga. När vi kom fram så var det stängt eller man kan säja att vi kom lite tidigt innan öppning. Så vi stannade över natten på deras parkering. De öppnade kl 9,00 så vi var först in. Men inte ensamma så länge det kom ett busslast så det blev många på en gång. Finns mycket fint att titta på och köpa. Lite nytt till husbilen och lite annat blev det.

Vi tog vägen runt Vättern denna gången över Hammarsundet och Kalsborg där vi gjorde ett längre uppehåll.

Det blev ställplatsen i Ulricehamn N57 47 50 E13 24 40 i natt. Platsen har 6 markerade platser för husbilar och som kommunen bjuder på gratis. Men i natt var vi 12 husbilar på ställplatsen.

Orolig natt för Lilla My var ute två gånger med henne på natten.

Blev väckta tidigt av kommunen som kom och städade platsen efter arbete som har på gått där. Så vi kom iväg tidig i morse.

Nu är vi hemma en stund och tvättar & lastar om. Det är Barnbarn som gäller i helgen som vi ska ta hand om. Se vad vi hittar på.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *