Hemma

Björka vävstugaPå väg hem blev det ett stopp i Björkavävstuga. När vi kom fram så var det stängt eller man kan säja att vi kom lite tidigt innan öppning. Så vi stannade över natten på deras parkering. De öppnade kl 9,00 så vi var först in. Men inte ensamma så länge det kom ett busslast så det blev många på en gång. Finns mycket fint att titta på och köpa. Lite nytt till husbilen och lite annat blev det.

Vi tog vägen runt Vättern denna gången över Hammarsundet och Kalsborg där vi gjorde ett längre uppehåll.

Det blev ställplatsen i Ulricehamn N57 47 50 E13 24 40 i natt. Platsen har 6 markerade platser för husbilar och som kommunen bjuder på gratis. Men i natt var vi 12 husbilar på ställplatsen.

Orolig natt för Lilla My var ute två gånger med henne på natten.

Blev väckta tidigt av kommunen som kom och städade platsen efter arbete som har på gått där. Så vi kom iväg tidig i morse.

Nu är vi hemma en stund och tvättar & lastar om. Det är Barnbarn som gäller i helgen som vi ska ta hand om. Se vad vi hittar på.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *