På väg hem

Nu är vi på väg hem efter några dagar i Östergötland. Har träffat många släktingar /vänner under dessa dagar.

Idag var vi till Mem och tittade. Här finns 4 – 6 ställplatser för husbil. 185 kr/dygn El i mån av tillgång servicehus med duschar Wc tvättmaskin. Ingen latrintömning eller vatten finns att tillgå. 

Untitled 1

Körde in till Valla Gård  Östra Husby. Det är en Getgård med eget gårdsmejeri och egen osttillverkning av getost. Tittade in i butiken fick prov smaka handlade en liten bit getost Arkösunds blå.

IMG_0272

http://www.vikbovalla-gard.dinstudio.se/

Så träffade vi Åke Oskarson  det var många år sedan sist vi sågs. Han visade mig sina fina bisamhällen och berättad att alla har klarat vintern. Fick gå runt bland kuporna och se på binas aktivitet. Det är några år sedan jag själv sysslade med bin

Untitled 5

 

Untitled 4

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “På väg hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *