På väg hem

Nu är vi på väg hem efter några dagar i Östergötland. Har träffat många släktingar /vänner under dessa dagar.

Idag var vi till Mem och tittade. Här finns 4 – 6 ställplatser för husbil. 185 kr/dygn El i mån av tillgång servicehus med duschar Wc tvättmaskin. Ingen latrintömning eller vatten finns att tillgå. 

Untitled 1

Körde in till Valla Gård  Östra Husby. Det är en Getgård med eget gårdsmejeri och egen osttillverkning av getost. Tittade in i butiken fick prov smaka handlade en liten bit getost Arkösunds blå.

IMG_0272

http://www.vikbovalla-gard.dinstudio.se/

Så träffade vi Åke Oskarson  det var många år sedan sist vi sågs. Han visade mig sina fina bisamhällen och berättad att alla har klarat vintern. Fick gå runt bland kuporna och se på binas aktivitet. Det är några år sedan jag själv sysslade med bin

Untitled 5

 

Untitled 4

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “På väg hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *