Vikbolandet

IMG_0243Skön helg hos Gisela och Michael på Vikbolandet Betanien. Vi kunde sitta ute på altanen och grilla och en fika sittande vid husbilen. Bara slöa men också få ett galler fixat som hindrar Lilla My att hoppa ut husbilen. Kan vara skönt att kunna ha dörren öppen. Lilla My har kunnat vara lös och bara fått springa runt som hon själv vill.

IMG_0247

Söndag eftermiddag kände vi brandrök började fundera på om det har slagit eld efter att jag använt vinkelslipen men vi konstaterade att det är nog var någon grannen som eldade.

Senare på söndag eftermiddagen körde vi till Linåkern till Pelle & Eva.

Då fick vi veta att det var en storbrand i Jonsberg. Jonsbergs kvarn med intilliggande boningshus hade brunnit ner till grunden. Kvarnen var från 1700-talets andra hälft. Tragiskt när sådant händer.

IMG_0253

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Vikbolandet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *