Hos Bengt i Örkelljunga.

bildTräffat vänner som återvänt hem till Sverige efter 8,5 månad i Portugal & Spanien på ställplatsen hos BiÖ. Då våra planer var att köra till Östergötland så passade det bra. Fick också tid på verkstaden för att fixa spisen som har krånglat ett tag. Lågorna vill inte brinna utan att vi har tryckt in vredet och hållit det kvar.. Men nu är det fixat också.

Det var en hund med hem från Spanien också så vi och Lilla My fick träffa Dizel. Dizel är 5 mån. och lekfull så Lilla My tyckte att han var lite på. Men ändå en stilig spanjor men så är det där med språket. Han är nog lite lugnare till nästa gång vi träffas.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Hos Bengt i Örkelljunga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *