Hos Bengt i Örkelljunga.

bildTräffat vänner som återvänt hem till Sverige efter 8,5 månad i Portugal & Spanien på ställplatsen hos BiÖ. Då våra planer var att köra till Östergötland så passade det bra. Fick också tid på verkstaden för att fixa spisen som har krånglat ett tag. Lågorna vill inte brinna utan att vi har tryckt in vredet och hållit det kvar.. Men nu är det fixat också.

Det var en hund med hem från Spanien också så vi och Lilla My fick träffa Dizel. Dizel är 5 mån. och lekfull så Lilla My tyckte att han var lite på. Men ändå en stilig spanjor men så är det där med språket. Han är nog lite lugnare till nästa gång vi träffas.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Hos Bengt i Örkelljunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *