Höstdagjämning.

Helg tillsammans med vänner som nu också har skaffat husbil. Bestämt var att vi skulle träffas i Vistorps hamn på fredagskvällen.

IMG_1293

Lördag fm körde vi till Grimeton radiostation som är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Vi har aldrig tidigare varit inne i själva anläggningen men nu var vi med på en guidad tur. Eva & Gerry hade inte varit där tidigare. Värdens enda bevarade ultralångvågssändare och som fortfarande är i körbart skick. Tre gånger om året sänder de därifrån. Den 2:e juli som är Alexandersondagen, på FN-dagen, 24:e oktober och på Julafton.

Mer info   

http://alexander.n.se/

IMG_1296

Vi fortsatte till Ullared på eftermiddagen. Där vi handlade lite som vi tyckte att vi behövde.

Kvällen tillbringade vi med att grilla på en mysig plats i Halland.

IMG_1317

Söndagen körde vi till Bengt i Örkelljunga där det var ”öppet hus” och det bjöds på våfflor och kaffe. Vi avslutade dagen vid Oderljunga mölla en mysig ställplats. Där vi blev guidade av Bosse. Här skildes vi efter helgen och körde åt var sitt håll.

IMG_1323

2 reaktion på “Höstdagjämning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *