Höstdagjämning.

Helg tillsammans med vänner som nu också har skaffat husbil. Bestämt var att vi skulle träffas i Vistorps hamn på fredagskvällen.

IMG_1293

Lördag fm körde vi till Grimeton radiostation som är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. Vi har aldrig tidigare varit inne i själva anläggningen men nu var vi med på en guidad tur. Eva & Gerry hade inte varit där tidigare. Värdens enda bevarade ultralångvågssändare och som fortfarande är i körbart skick. Tre gånger om året sänder de därifrån. Den 2:e juli som är Alexandersondagen, på FN-dagen, 24:e oktober och på Julafton.

Mer info   

http://alexander.n.se/

IMG_1296

Vi fortsatte till Ullared på eftermiddagen. Där vi handlade lite som vi tyckte att vi behövde.

Kvällen tillbringade vi med att grilla på en mysig plats i Halland.

IMG_1317

Söndagen körde vi till Bengt i Örkelljunga där det var ”öppet hus” och det bjöds på våfflor och kaffe. Vi avslutade dagen vid Oderljunga mölla en mysig ställplats. Där vi blev guidade av Bosse. Här skildes vi efter helgen och körde åt var sitt håll.

IMG_1323

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Höstdagjämning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *