Lördag

En eftermiddag med barn och barnbarn. Hälften saknades men dessa träffar vi en annan gång. Vi ville bjuda på gemensam födelsedagsfirande Birgitta & Jag.

Hemma

Patricia & Anton reser till Australien nu i mitten av Oktober och ska vara borta ett år. Kul och viktigt att få säja hej till dem och önska en bra och trevlig resa. Nu hoppas vi att de skriver och berättar om sitt äventyr.

Patricia Anton

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Lördag

  1. Oj! Jag tyckte att ni var nog många där på altanen:) o så saknades hälften…:) Grattis:)) Men va kul för ungdomarna att dom passar på att resa. Det har mina söner också nyss gjort. En till Australien och Nya Zeeland i 6 månader. Och även till Kanada o Whistler i 6 månader. Man ska se sig om här i världen:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *