Ute med husbilen…….

Nu har vi varit några dagar på Vikbolandet. Det var grått och regn men vi fick en dag med uppehåll och sol som vi utnyttjade med fika utan för husbilen. Blev lite släktkalas min kusin kom och Birgittas bror, svägerska och barnbarn kom också och gjorde oss sällskap en stund på eftermiddagen. Träffade även vänner en av kvällarna.

IMG_1378På onsdagskvällen var vi till Söderköping och hälsade på Bengt &Anna-Marie. De är på väg till Spanien och Portugal i år på sin första övervintringsresa. Vi gick tillsammans till Restaurang Å-caféet och åt på kvällen och avslutade med kaffe hemma hos dem.

Å cafet

Nu ikväll är vi på Kristinehamns marina vi är på en liten tur med husbilen några dagar.

En reaktion på “Ute med husbilen…….

  1. Lika bra att äta sig riktigt mätt i Sverige, innan ni rullar över gränsen. Sist vi var i Norge och åkte skidor, minns jag att det var riktigt dyrt. Men det är vackert, så vi åker nog tillbaka en vacker dag. Kram & Trevlig resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *