Ute med husbilen…….

Nu har vi varit några dagar på Vikbolandet. Det var grått och regn men vi fick en dag med uppehåll och sol som vi utnyttjade med fika utan för husbilen. Blev lite släktkalas min kusin kom och Birgittas bror, svägerska och barnbarn kom också och gjorde oss sällskap en stund på eftermiddagen. Träffade även vänner en av kvällarna.

IMG_1378På onsdagskvällen var vi till Söderköping och hälsade på Bengt &Anna-Marie. De är på väg till Spanien och Portugal i år på sin första övervintringsresa. Vi gick tillsammans till Restaurang Å-caféet och åt på kvällen och avslutade med kaffe hemma hos dem.

Å cafet

Nu ikväll är vi på Kristinehamns marina vi är på en liten tur med husbilen några dagar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Ute med husbilen…….

  1. Lika bra att äta sig riktigt mätt i Sverige, innan ni rullar över gränsen. Sist vi var i Norge och åkte skidor, minns jag att det var riktigt dyrt. Men det är vackert, så vi åker nog tillbaka en vacker dag. Kram & Trevlig resa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *