Veterinärintyg

På morgonen satt jag mig och ringde runt till olika veterinärer i Kristinehamn för att få Lilla My avmaskad och ett intyg på det var gjort men fick inget svar . Fick öka radien upp till Arvika där jag hittade Ulvsby smådjurklinik och det var bara att titta in. Mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Lilla My blev väl omhändertagen och vi fick det inskrivet i passet. Men det ska gå minst 12 timmar innan vi kan åka in i Norge.

Lilla My

For vidare till Charlottenberg men ett stopp i Arvika blev det också vi behövde göra en nyckel till. Bröt av en så det känns säkrast att ha två. I Charlottenberg var det fullt på parkeringarna denna fredagseftermiddag många Norska husbilar bland annat. Vi for vidare till Morokulien och parkerade på rastplatsen. Här står vi nu med ett antal norrmän omkring oss.

Idag har vi haft sol och regn om vartannat.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Veterinärintyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *