Veterinärintyg

På morgonen satt jag mig och ringde runt till olika veterinärer i Kristinehamn för att få Lilla My avmaskad och ett intyg på det var gjort men fick inget svar . Fick öka radien upp till Arvika där jag hittade Ulvsby smådjurklinik och det var bara att titta in. Mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Lilla My blev väl omhändertagen och vi fick det inskrivet i passet. Men det ska gå minst 12 timmar innan vi kan åka in i Norge.

Lilla My

For vidare till Charlottenberg men ett stopp i Arvika blev det också vi behövde göra en nyckel till. Bröt av en så det känns säkrast att ha två. I Charlottenberg var det fullt på parkeringarna denna fredagseftermiddag många Norska husbilar bland annat. Vi for vidare till Morokulien och parkerade på rastplatsen. Här står vi nu med ett antal norrmän omkring oss.

Idag har vi haft sol och regn om vartannat.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Veterinärintyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *