Veterinärintyg

På morgonen satt jag mig och ringde runt till olika veterinärer i Kristinehamn för att få Lilla My avmaskad och ett intyg på det var gjort men fick inget svar . Fick öka radien upp till Arvika där jag hittade Ulvsby smådjurklinik och det var bara att titta in. Mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Lilla My blev väl omhändertagen och vi fick det inskrivet i passet. Men det ska gå minst 12 timmar innan vi kan åka in i Norge.

Lilla My

For vidare till Charlottenberg men ett stopp i Arvika blev det också vi behövde göra en nyckel till. Bröt av en så det känns säkrast att ha två. I Charlottenberg var det fullt på parkeringarna denna fredagseftermiddag många Norska husbilar bland annat. Vi for vidare till Morokulien och parkerade på rastplatsen. Här står vi nu med ett antal norrmän omkring oss.

Idag har vi haft sol och regn om vartannat.

En reaktion på “Veterinärintyg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *