Till Oslo.

Vi hade lovat Ida & PerThore att hämta några saker i Oslo som de hade kvar där hos en kamrat. Vi kom in i stan i värsta rusningstrafiken. Stannade vid Vigelandsparken på parkeringen. Men först välkomnade Oslo oss med att inbringa 93 Nkr (Norska kr) i vägavgift. På parkeringen var det trångt mycket träd och svårt att få en bra plats att stanna på. Vi ringde och frågade om vi kunde komma och hämta sakerna nu på kvällen och det gick bra. Var bara att fortsätta köra rakt genom stan till adressen. Vi hade sådan tur att det var en plats utefter trottoaren precis vid deras port. Det var trångt, bilar parkerade på båda sidor om gatan. Allt gick bra vi fick lastat och kom vidare.

IMG_1578

IMG_1579

Vi körde vidare till Moss ett stycke utanför Oslo. Där det finns det en bobilparkering utmed kanalen med åtta platser och med service för 150 kr. Men vi kom lite fel och körde mot Fiskehamnen/ marinan där det var en stor parkering. En tysk husbil stod redan där så vi körde in och stannade där för natten.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Till Oslo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *