Till Oslo.

Vi hade lovat Ida & PerThore att hämta några saker i Oslo som de hade kvar där hos en kamrat. Vi kom in i stan i värsta rusningstrafiken. Stannade vid Vigelandsparken på parkeringen. Men först välkomnade Oslo oss med att inbringa 93 Nkr (Norska kr) i vägavgift. På parkeringen var det trångt mycket träd och svårt att få en bra plats att stanna på. Vi ringde och frågade om vi kunde komma och hämta sakerna nu på kvällen och det gick bra. Var bara att fortsätta köra rakt genom stan till adressen. Vi hade sådan tur att det var en plats utefter trottoaren precis vid deras port. Det var trångt, bilar parkerade på båda sidor om gatan. Allt gick bra vi fick lastat och kom vidare.

IMG_1578

IMG_1579

Vi körde vidare till Moss ett stycke utanför Oslo. Där det finns det en bobilparkering utmed kanalen med åtta platser och med service för 150 kr. Men vi kom lite fel och körde mot Fiskehamnen/ marinan där det var en stor parkering. En tysk husbil stod redan där så vi körde in och stannade där för natten.

2 reaktion på “Till Oslo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *