Tillbaka till Sverige.

När vi hade passerat Svinesundsbron så hade vi också passerat ett antal betalstationer. Så nu är det bara att vänta på fakturan. Norge är ett fantastiskt naturskönt land men det kostar lite att var där.

Vi tog av från E6 och körde genom Strömstad, Grebbestad, Fjällbacka och Hunnebostrand till Lysekil. I Grebbestad stannade vi till på torget för att handla lite. Så här års är det ingen trängsel på västkusten. Lite räkor till kvällen blev det bland annat.

Lysekil har en välordnad ställplats som också är vinteröppen. Här träffade vi Claes & Gun-Britt som vi tillbringade kvällen tillsammans med.

7 reaktion på “Tillbaka till Sverige.

  1. ja det er dyrt at åka husbil i Norge det er bommer over alt å flere skal det bli. når alle bommene er kommet da blir det bare å kjøre Sverige når man skal søderut til spanien eller Tyskland..Jag måtte kjøpe en atopass brikke i Trondheim som kan andvendas over alt Øresund og i Danmark også.Det er for bil over 3500 da fikk jag betale 4000 spenn i førskot + brikke og noen bompaseringer.. hurra for Norge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *