Tillbaka till Sverige.

När vi hade passerat Svinesundsbron så hade vi också passerat ett antal betalstationer. Så nu är det bara att vänta på fakturan. Norge är ett fantastiskt naturskönt land men det kostar lite att var där.

Vi tog av från E6 och körde genom Strömstad, Grebbestad, Fjällbacka och Hunnebostrand till Lysekil. I Grebbestad stannade vi till på torget för att handla lite. Så här års är det ingen trängsel på västkusten. Lite räkor till kvällen blev det bland annat.

Lysekil har en välordnad ställplats som också är vinteröppen. Här träffade vi Claes & Gun-Britt som vi tillbringade kvällen tillsammans med.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Tillbaka till Sverige.

  1. ja det er dyrt at åka husbil i Norge det er bommer over alt å flere skal det bli. når alle bommene er kommet da blir det bare å kjøre Sverige når man skal søderut til spanien eller Tyskland..Jag måtte kjøpe en atopass brikke i Trondheim som kan andvendas over alt Øresund og i Danmark også.Det er for bil over 3500 da fikk jag betale 4000 spenn i førskot + brikke og noen bompaseringer.. hurra for Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *