Regn, regn och regn

Stora ytor som var täckt av vatten på fälten på sidan av vägen. Inte så besvärligt på vägen med översvämning. På ett ställe var det skyltat i god tid före där vägen var helt översvämmad. Det gick bra att köra igenom vattenmassorna.

Vi har kört småvägar i Bohuslän på väg ner till Rönnäng.

IMG_1618

Motiv från skärgården där vi har besökte vänner.

IMG_1625

IMG_1636

Rännäng 1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Regn, regn och regn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *