Vårt hus på kvällen!

IMG_1682

Har haft denna fasadbelysning i några år, lyser upp huset fint i mörkret. Svårt att illustrera det på ett foto. Det har varit trädgårdsarbete den här veckan, så nu är det färdigt för vintern.

Det var meningen att vi skulle varit över till dottern i Köpenhamn och även kört runt lite i Danmark den här veckan. Det blev uppskjutet så vi har tagit in sakerna vi hämtade i Oslo. Vi får kanske leverera det direkt till huset som de ska flytta till.

Vi har också passat på att ta influensavaccin så nu är det klart.

Nu är ungdomarna framme i Australien har de meddelat. Har lagt en länk i bloggen    http://carlopis.se/  Ska bli kul att följa deras äventyr.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Vårt hus på kvällen!

  1. Det är snyggt med fasadbelysning. Vi har bara lampor runt om vid ytterdörrarna. Grannan har bytt ut sin fasadbelysning från varmt glödljus till LED-lampor, det har blivit alldeles för kallt nästan vitt ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *