Vårt hus på kvällen!

IMG_1682

Har haft denna fasadbelysning i några år, lyser upp huset fint i mörkret. Svårt att illustrera det på ett foto. Det har varit trädgårdsarbete den här veckan, så nu är det färdigt för vintern.

Det var meningen att vi skulle varit över till dottern i Köpenhamn och även kört runt lite i Danmark den här veckan. Det blev uppskjutet så vi har tagit in sakerna vi hämtade i Oslo. Vi får kanske leverera det direkt till huset som de ska flytta till.

Vi har också passat på att ta influensavaccin så nu är det klart.

Nu är ungdomarna framme i Australien har de meddelat. Har lagt en länk i bloggen    http://carlopis.se/  Ska bli kul att följa deras äventyr.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Vårt hus på kvällen!

  1. Det är snyggt med fasadbelysning. Vi har bara lampor runt om vid ytterdörrarna. Grannan har bytt ut sin fasadbelysning från varmt glödljus till LED-lampor, det har blivit alldeles för kallt nästan vitt ljus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *