Fredag till Lundåkra hamn

Lundåkra hamn i Landskrona är även denna fredag välbesökt.

När vi var och hälsade på Kent & Ulla i Rönnäng så bestämde vi att träffas här i Lundåkra hamn. Vi var på plats tidigt så vi såg till att det var en plats bokad till dem. Vädret är disigt och grått men vi har det varmt och gott i husbilen.

IMG_1689Här rullar Kent & Ulla in på ställplatsen.

IMG_1690

Vi blev bjudna på Havskräftor hos Kent & Ulla på kvällen . För oss var det en ny positiv upplevelse som gav mersmak! Vi hade en kul kväll tillsammans och det går bra med hundarna också. Diezel och Lilla My finner sig väl tillsammans. Klockan går fort när man har roligt så framåt tio var det tid för en promenad med hundarna i blåsten.

Och nu är Sommartiden slut men vi fortsätter att köra ut med husbilen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Fredag till Lundåkra hamn

  1. Trist att det är så långt från Benidorm till Lundåkra Hamn – havskräftor är vår absoluta favorit !
    Vi åker varje sommar från Södertälje ner till Kungshamn/Smögen bara för att få köpa nykokta havskräftor…!!!
    Soliga hälsningar från
    Bosse och Gerd

  2. Trevligt att kunna träffas på detta sättet…på en ställplats. Att få äta tillsammans o få vara i det man gillar bäst…husbilen 🙂 ha det gott //D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *