Fredag till Lundåkra hamn

Lundåkra hamn i Landskrona är även denna fredag välbesökt.

När vi var och hälsade på Kent & Ulla i Rönnäng så bestämde vi att träffas här i Lundåkra hamn. Vi var på plats tidigt så vi såg till att det var en plats bokad till dem. Vädret är disigt och grått men vi har det varmt och gott i husbilen.

IMG_1689Här rullar Kent & Ulla in på ställplatsen.

IMG_1690

Vi blev bjudna på Havskräftor hos Kent & Ulla på kvällen . För oss var det en ny positiv upplevelse som gav mersmak! Vi hade en kul kväll tillsammans och det går bra med hundarna också. Diezel och Lilla My finner sig väl tillsammans. Klockan går fort när man har roligt så framåt tio var det tid för en promenad med hundarna i blåsten.

Och nu är Sommartiden slut men vi fortsätter att köra ut med husbilen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Fredag till Lundåkra hamn

  1. Trist att det är så långt från Benidorm till Lundåkra Hamn – havskräftor är vår absoluta favorit !
    Vi åker varje sommar från Södertälje ner till Kungshamn/Smögen bara för att få köpa nykokta havskräftor…!!!
    Soliga hälsningar från
    Bosse och Gerd

  2. Trevligt att kunna träffas på detta sättet…på en ställplats. Att få äta tillsammans o få vara i det man gillar bäst…husbilen 🙂 ha det gott //D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *