Nu blir det ny dekal.

Dekaler fram på husbilen har blivit fula. Så nu har vi bestämt att byta ut dessa. Har trälat själv med att få bort dekalerna. På sidorna gick det rätt smidigt att värma med en hårfön. Men fram var det så bränt och krackelerat av väder och vind så där fick jag använda en dekorborttagare, en trissa som bl a. Biltema säljer. Var på dekalfirman som ska hjälpa oss med dekalerna och de visade sin maskin som de använde men det var inget man kunde låna. Har all tid i världen att syssla med detta och någon peng billigare blir det.

IMG_1731

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Nu blir det ny dekal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *