Nu blir det ny dekal.

Dekaler fram på husbilen har blivit fula. Så nu har vi bestämt att byta ut dessa. Har trälat själv med att få bort dekalerna. På sidorna gick det rätt smidigt att värma med en hårfön. Men fram var det så bränt och krackelerat av väder och vind så där fick jag använda en dekorborttagare, en trissa som bl a. Biltema säljer. Var på dekalfirman som ska hjälpa oss med dekalerna och de visade sin maskin som de använde men det var inget man kunde låna. Har all tid i världen att syssla med detta och någon peng billigare blir det.

IMG_1731

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Nu blir det ny dekal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *