Danmark

Det var spännande att åka husbil tyckte Ask. Var så mycket att titta på bussar, lastbilar och massa lampor. Han höll sig vaken hela tiden. Enda platsen för barnstolen blev fram så fin utsikt hade han. Vi kom iväg när det började mörkna tankade Gasol LPG i Helsingborg först.

.

När vi kom till bron öppnade inte bommen i brobitzfilen. Backade ut och körde in på manuell bana (antagligen gick inte signalen fram för att jag hade satt bitzen för högt upp på rutan) där kunde vi registrera oss med bitzet och köra vidare.

.

Flyttbilen hade inte kommit till Ida och PerThores nya hus när vi kom fram så vi fick vänta en stund innan vi kunde parkera vid huset. Det är ingen stor plats men vi får plats med husbilen utefter häcken.

Hos Ida PT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *