Danmark

Det var spännande att åka husbil tyckte Ask. Var så mycket att titta på bussar, lastbilar och massa lampor. Han höll sig vaken hela tiden. Enda platsen för barnstolen blev fram så fin utsikt hade han. Vi kom iväg när det började mörkna tankade Gasol LPG i Helsingborg först.

.

När vi kom till bron öppnade inte bommen i brobitzfilen. Backade ut och körde in på manuell bana (antagligen gick inte signalen fram för att jag hade satt bitzen för högt upp på rutan) där kunde vi registrera oss med bitzet och köra vidare.

.

Flyttbilen hade inte kommit till Ida och PerThores nya hus när vi kom fram så vi fick vänta en stund innan vi kunde parkera vid huset. Det är ingen stor plats men vi får plats med husbilen utefter häcken.

Hos Ida PT

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *