Fick besök…..

Första advent på söndag! Denna höst har gått så fort tycker vi. Vi har hunnit med en hel del och också varit ute med husbilen. Men nu börjar snart sista månaden på året med allt vad det innebär.

IMG_1877

Fick besök av husbilsvännerna Stina & Jürg torsdag till fredag. Det är så kul att även kunna umgås på hemmaplan. Finns så mycket att prata om när man inte ses så ofta.

.

.

På fredagskvällen väntade vi hem Ida, Per-Thore och Ask. Vi ska passa Ask i helgen när de flyttar in i sitt nya hus i Köpenhamn.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Fick besök…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *