Fick se SOLEN

På eftermiddagen ljusnade det och vi fick se SOLEN och det var länge sedan.

IMG_1869

Idag måndag blev vinterdäcken monterad på husbilen. Inget kul väder att montera däck det regnade. Där jag får dem pålagda går bara halva bilen in i hallen. Men jag är fortfarande välkommen tillbaka! Var också iväg med husbilen för att få hjälp med Alde-pannan på eftermiddagen.

Julmarknad

I helgen har vi varit på julmarknad i stallet där Linn & Björn har hästen och på Råå var det julskyltning. Mycket folk som vanligt och i år var det duggregn. Det är tradition på Råå att ha julskyltning en vecka före julskyltningen inne i Helsingborg.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Fick se SOLEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *