Tjugondag Knut

Nu är glada julen slut, slut, slut

julegranen kastas ut, ut, ut

men till nästa år igen

kommer han vår gamle vän

för det har han lovat.

Regn, regn och åter regn inget trevligt att vara ute. Hunden måste ha sina promenader även hon är liten så det är bara att ge sig ut. Även jag/vi behöver komma ut och det är alltid trevligare att vara ute om vädret är bättre.

Vi lämnade in husbilen för att få hjälp med Aldepannan. Behövde byta tändstift och sensor så nu är det som nytt igen. För att byta dessa måste man lyfta upp/ut pannan för att komma åt. Inte servicevänligt precis. Pannan sitter nersänkt i undergolvet.

Nu törs vi snart köra ut i vinterlandskapet/regnovädret, får se vart det blir.

För att bytta

2 reaktion på “Tjugondag Knut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *