Tjugondag Knut

Nu är glada julen slut, slut, slut

julegranen kastas ut, ut, ut

men till nästa år igen

kommer han vår gamle vän

för det har han lovat.

Regn, regn och åter regn inget trevligt att vara ute. Hunden måste ha sina promenader även hon är liten så det är bara att ge sig ut. Även jag/vi behöver komma ut och det är alltid trevligare att vara ute om vädret är bättre.

Vi lämnade in husbilen för att få hjälp med Aldepannan. Behövde byta tändstift och sensor så nu är det som nytt igen. För att byta dessa måste man lyfta upp/ut pannan för att komma åt. Inte servicevänligt precis. Pannan sitter nersänkt i undergolvet.

Nu törs vi snart köra ut i vinterlandskapet/regnovädret, får se vart det blir.

För att bytta

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Tjugondag Knut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *