Tjugondag Knut

Nu är glada julen slut, slut, slut

julegranen kastas ut, ut, ut

men till nästa år igen

kommer han vår gamle vän

för det har han lovat.

Regn, regn och åter regn inget trevligt att vara ute. Hunden måste ha sina promenader även hon är liten så det är bara att ge sig ut. Även jag/vi behöver komma ut och det är alltid trevligare att vara ute om vädret är bättre.

Vi lämnade in husbilen för att få hjälp med Aldepannan. Behövde byta tändstift och sensor så nu är det som nytt igen. För att byta dessa måste man lyfta upp/ut pannan för att komma åt. Inte servicevänligt precis. Pannan sitter nersänkt i undergolvet.

Nu törs vi snart köra ut i vinterlandskapet/regnovädret, får se vart det blir.

För att bytta

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Tjugondag Knut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *