Alla inlägg under juni 2009

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson – 30 juni 2009 17:07

 Nu är det klart med alla turer kring upp vägning av husbilen.4 ton total vikt är max för detta chassi.

Ska bli härligt med några veckor semester. Se om vi kan skriva när vi är på resande hjul.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson – 7 juni 2009 21:42

 

Torsdag kväll körde vi till Söderköping stanade över natt. Ett besök hos kusin Ulla på förmidagen innan vi körde mot Yxningens camping där HBK träffen var. Men man ska inte vara så säker på att man hittar för vi kom helt ur spår och körde bort oss. Men vid tre tiden var vi på plats. Det var hasse P, Marianne , Bettan och Bernt som hade arrangerat denna träff. Måste säga att campingvärdar var proffsiga när vi kom så det första det frågade var får vi bjuda på kaffe och en baguette. Sen var träffen i gång den ena bilen efter den andra rullar in. Knytis på kvällen men o vad kalt. Det var nära noll på natten. Våra värdar hade de ordnat med en buss som kom och hämtade oss för att bese Gusums Mässing, Gusums Bruksmuseum, Veterantraktormuseum och Gusums Glashytta( Milan Vobroba). Gusums hade jippo i byn samma dag men stånd mm på torget. Det var intressanta timar som vi fick. Sen var det tid att gå runt och mingla blad bilarna.

Av Nils-Åke & Birgitta Hansson – 3 juni 2009 23:17

Här startar en ny blogg men vad ska jag/ vi skriva om. Ja det får bli hur man lever campingliv i husbil. Reseberättelse: Ja vi är faktiskt på väg till vår första träff i Husbilsklubben.

Det här inlägget postades i Gamla bloggen av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *