Nu är den hos…….

Bengt i Örkelljunga den nya bilen vi har köpt. Vi hämta den lagom till Husbilsklubbens årsmöte i Norrköping nu i Maj.

Det är en Carthago Malibu 640 LE.

IMG_2448_Fotor_Collage Malibu

Malibu är en gammal modell i Carthagos sortimentet. Det tillverkades ca 550 st husbilar på VW T3 – T4 på 80-talet och fram till 1999.

Nu har man sedan något år börjat bygga Malibu på Fiat Ducato.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

18 reaktion på “Nu är den hos…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *