Lite händer det alla fall..

Vi har varit tillsammans med barn och barnbarn.

Hämtade Rebecka & Pontus vi skolan/dagis en eftermiddag, och var tillsammans med dem hemma i Södervidinge. Finns alltid nya saker de vill visa oss, t ex kojan i trädet. För Pontus är det lego som är det stora intresset.

I helgen var vi och träffade familjen Ohlsson i ridhuset i Kågeröd. Mamma Linn var där och tävlade med Mafioso. Här är det westernridning som är det stora intresset, bland annat. Hela familjen var samlad så vi fick träffa dem alla.

Vi provade att grilla en variant på Bacon Explosion. Blev riktigt lyckat så det ska vi göra flera gånger. Gott blev det och mat till två dagar.

http://blog.bbqaddicts.com/recipes/bacon-explosion/

2015-04-25 13_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Lite händer det alla fall..

  1. Kul att umgås med barn och barnbarn. Jag var också mycket fascinerad av att bygga kojor i träd när jag var liten grabb. Blir påmind om att det är hög tid att fixa till grillen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *