Premiärtur

Vi var inbokade kl:14,00 idag för att lämna vår gamla och hämta den nya husbilen.  Vädret hade vi inte tur med idag. När vi var på väg upp till Örkelljunga kom regnet och har fortsatt hela eftermiddagen ock kvällen.  Vi stannade till och vägde bilen före och efter lastning. Jag var övertygad att vi överlastade men hade kilon kvar till max last. Känns bra vi har stuvat i mycket.

Nu är vi på väg men kom bara till ställplatsen hos BiÖ och här stannar vi i natt. I morgon fortsätter vi till Norrköping till HBK- träffen och årsmöte.

IMG_2454

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Premiärtur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *