På träff…..

HBK 2

 

i Norrköping tillsammans med över 400 andra husbilar. Vi körde in samtidigt som Claes & Gun-Britt och fick bra plats i början av raderna. På en så stor träff är det mycket hejande och pratande med vänner/bekanta och så träffar man nya ansikten också. En bra arrangerad och genomförd träff.

IMG_2536

Lilla My skadade tassen så vi fick uppsöka veterinär och fick smärtstillande. Hon fick ta det lugnt inga längre promenader på några dagar. Vi fick även besök av våra barn Gisela & Micke kom förbi ett par gånger. Vi grillade och åt tillsamman med dem. Linn & Björn och deras barn kom förbi när de passerade Norrköping.

Ej namngiven 2

Det arrangerades också en mässa på Bråvalla, gamla F13 flottiljen.Det gick gratisbussar dit och vi gick runt i snålblåsten. En hel del utställare och även privatpersoner som försökte att sälja sina husbilar. Det var även ekipage uppställda för beskådning. Träffade en före detta arbetskamrat från Norrköpingstiden på Benzlers. Han har även varit klasskamrat med Birgitta.  Han har byggt och äger denna häftiga bil.

IMG_2537

www.heavy.nu

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “På träff…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *