På träff…..

HBK 2

 

i Norrköping tillsammans med över 400 andra husbilar. Vi körde in samtidigt som Claes & Gun-Britt och fick bra plats i början av raderna. På en så stor träff är det mycket hejande och pratande med vänner/bekanta och så träffar man nya ansikten också. En bra arrangerad och genomförd träff.

IMG_2536

Lilla My skadade tassen så vi fick uppsöka veterinär och fick smärtstillande. Hon fick ta det lugnt inga längre promenader på några dagar. Vi fick även besök av våra barn Gisela & Micke kom förbi ett par gånger. Vi grillade och åt tillsamman med dem. Linn & Björn och deras barn kom förbi när de passerade Norrköping.

Ej namngiven 2

Det arrangerades också en mässa på Bråvalla, gamla F13 flottiljen.Det gick gratisbussar dit och vi gick runt i snålblåsten. En hel del utställare och även privatpersoner som försökte att sälja sina husbilar. Det var även ekipage uppställda för beskådning. Träffade en före detta arbetskamrat från Norrköpingstiden på Benzlers. Han har även varit klasskamrat med Birgitta.  Han har byggt och äger denna häftiga bil.

IMG_2537

www.heavy.nu

 

 

 

4 reaktion på “På träff…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *