På väg….

Till Simrishamn idag. Vi var in till Ingelsta Kalkon där var det mycket att välja på. Så till midag blir det lite gott. Skylten till Glimmingehus följde vi har inte varit där sedan barnen var små. Många bussar med skolbarn  på skolresa och ett par husbilar Tyskar. Man ser många tyskregade bilar på vägen nu.

I Simrishamn parkerade vi på ställplatsen i Hamnen  200 kr med el. Vi tycker det är trevligare att stå vid vatnet.  Solen vill igenom  och är framme  längre stunder men det är rätt  blåsigt.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “På väg….

  1. Glimminge hus kommer jag också ihåg från barndomen, då var jag där med mina föräldrar på en semesterresa med nya bilen. Vi söker också gärna upp platser vid vatten då vi ska nattparkera. Gillar solnedgångar och särskilt vattenspeglar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *