Nu är det monterat

Nu siter solcellen på taket en 160 W blev det.  Monterad av Awimex .  Och en inverter blev det också,  så nu har vi ström!

2015-05-28 10.48.55

På eftermiddagen  körde vi till Kivik först till musteriet och köpte lite gott att dricka. Nu i kväll  stannar vi här på en parkering  i byn. Lilla My och jag gick en runda i samhället rintigt fint väder  har vi haft en stund Idag. Nu på eftermiddag kom regnet.  Så det blir att sitta inne och ta det lungt.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Nu är det monterat

  1. Vi körde 65 mil för att få äta Sveriges Godaste Pizza på Fridens Gårdskrog i Kivik. Den ligger ute på en bondgård ett par km söder om centrum. Sommartid kan det vara tre veckors kö för att få bord. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *