Överraskade…….

Det blev vi verkligen! När jag öppnar ytterdörren, visste jag att Moa & Fritz skulle komma. Då står även Patricia & Anton där, de är i Australien. För tillfället på Bali vad vi läst på morgonen på deras blogg  Bloggen  . De har flugit till London och där köper de en bil och far vidare hem till Sverige. Äventyrare, verkligen. Allt är så enkelt!

2015-06-06 15_Fotor_CollageFindus har hört av sig om jobb under ärtskörden. Så de valde att åka hem över sommaren, båda fick anställning på Findus.

Så den här helgen har vi träffar alla barn och barnbarn inte Michaela som varit på läger. Vi fick oss även den första uteglassen för året. Men var det var blåsigt.

2015-06-07 17_Fotor_Collage

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Överraskade…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *