Överraskade…….

Det blev vi verkligen! När jag öppnar ytterdörren, visste jag att Moa & Fritz skulle komma. Då står även Patricia & Anton där, de är i Australien. För tillfället på Bali vad vi läst på morgonen på deras blogg  Bloggen  . De har flugit till London och där köper de en bil och far vidare hem till Sverige. Äventyrare, verkligen. Allt är så enkelt!

2015-06-06 15_Fotor_CollageFindus har hört av sig om jobb under ärtskörden. Så de valde att åka hem över sommaren, båda fick anställning på Findus.

Så den här helgen har vi träffar alla barn och barnbarn inte Michaela som varit på läger. Vi fick oss även den första uteglassen för året. Men var det var blåsigt.

2015-06-07 17_Fotor_Collage

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Överraskade…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *