Hemma igen

Har varit en  tur med husbilen till Österlen och Blekinge Sturkö. På väg hem stannade vi till hos kusin Gun i Nättraby. Ingen lång visit men en stunds samvaro och en fika blev det alltid kul att träffas.

Vi fortsatte resan mot Helsingborg inte raka vägen, blev stopp här och där. Ringde syster Ragnhild & Thomas som var på Borstahusens camping i Landskrona. Blev bestämt att vi kör dit så får vi en kväll tillsammans inte så ofta vi träffas.Har aldrig tidigare besökt campingen som ligger natur skönt nära Öresund. Finns så kallade husbilstomter med El men även camping tomter. I landskrona har vi också Lundåkrahamnen som har en toppen ställplats Position N55°51´42’’ E12°50´57’’

IMG_2571_Fotor_Collage

Nu är vi hemma några dagar på Yrvädersgatan.

 

 

3 reaktion på “Hemma igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *