Hemma igen

Har varit en  tur med husbilen till Österlen och Blekinge Sturkö. På väg hem stannade vi till hos kusin Gun i Nättraby. Ingen lång visit men en stunds samvaro och en fika blev det alltid kul att träffas.

Vi fortsatte resan mot Helsingborg inte raka vägen, blev stopp här och där. Ringde syster Ragnhild & Thomas som var på Borstahusens camping i Landskrona. Blev bestämt att vi kör dit så får vi en kväll tillsammans inte så ofta vi träffas.Har aldrig tidigare besökt campingen som ligger natur skönt nära Öresund. Finns så kallade husbilstomter med El men även camping tomter. I landskrona har vi också Lundåkrahamnen som har en toppen ställplats Position N55°51´42’’ E12°50´57’’

IMG_2571_Fotor_Collage

Nu är vi hemma några dagar på Yrvädersgatan.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Hemma igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *