Camping

Så har vi varit i Blekinge igen. Nu tillsammans med Gerry & Eva. Kenny & Marie med familj var också med. Den här gången blev det Dragsö Camping & Stugby som ligger i skärgården 3 km från centrala Karlskrona.

Birgitta och jag var tidigt på campingen på fredagen så vi fick en fin eftermiddag i solen. Men detta eviga blåsande och kallt är det i vinden också. Kvällen avslutade vi med grillning tillsammans och en stund i förtältet hos Kenny & Marie.

20150613_161127_Fotor_Collage

På Lördagen var vi in till Marinmuseum i Karlskrona. I första hand var det den nya attraktionen, ubåtarna.  HMS Neptun och Hajen – svenska flottans första ubåt från 1904 vi var intresserade av. Har varit på museet tidigare men det var många år sedan.

20150613_125738_LLS_Fotor_Collage

När vi körde hem på Söndagen var vi till Laxens hus i Mörrum. Här kan man kalla det för sportfiskarens Mekka vilken utrustning det gick att införskaffa för den verkliga entusiasten.

En stunds gemenskap i Broby med kaffe hos Inge & Karin i deras trädgård blev det också.

IMG_2599_Fotor_Collage

 

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *