Camping

Så har vi varit i Blekinge igen. Nu tillsammans med Gerry & Eva. Kenny & Marie med familj var också med. Den här gången blev det Dragsö Camping & Stugby som ligger i skärgården 3 km från centrala Karlskrona.

Birgitta och jag var tidigt på campingen på fredagen så vi fick en fin eftermiddag i solen. Men detta eviga blåsande och kallt är det i vinden också. Kvällen avslutade vi med grillning tillsammans och en stund i förtältet hos Kenny & Marie.

20150613_161127_Fotor_Collage

På Lördagen var vi in till Marinmuseum i Karlskrona. I första hand var det den nya attraktionen, ubåtarna.  HMS Neptun och Hajen – svenska flottans första ubåt från 1904 vi var intresserade av. Har varit på museet tidigare men det var många år sedan.

20150613_125738_LLS_Fotor_Collage

När vi körde hem på Söndagen var vi till Laxens hus i Mörrum. Här kan man kalla det för sportfiskarens Mekka vilken utrustning det gick att införskaffa för den verkliga entusiasten.

En stunds gemenskap i Broby med kaffe hos Inge & Karin i deras trädgård blev det också.

IMG_2599_Fotor_Collage

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *