Nu är vi på väg

Semester.  Vi  börjar med midsommarfirande hos Ragge & Susanne i Ragglanda tillsammans  med ca 21 HBK husbilar.

Idag var det uppehåll  när vi lastade  husbilen. Hade  en tid att passa  i dag hos BiÖ, vi var i god tid i Örkelljunga så vi  hann dricka kaffe innan det var tid att köra in hos dem. Vi fortsatte  norrut när vi var färdiga. Vi har haft regn hela  resan. Nu hoppas vi på bättre väder till i morgon.

Vi har bestämt att köra till Åland och öarna över till Finland. Färja beställd till den  29 juni från Grisslehamn.

Åland öarna

Lånad bild.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Nu är vi på väg

  1. Ni har väl beställt biljetter på småfärjorna också? Vi trodde att det gick att beställa på plats men…flera dagars väntan på att komma med! Höll på att bli fast på Åland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *