Nu är vi på väg

Semester.  Vi  börjar med midsommarfirande hos Ragge & Susanne i Ragglanda tillsammans  med ca 21 HBK husbilar.

Idag var det uppehåll  när vi lastade  husbilen. Hade  en tid att passa  i dag hos BiÖ, vi var i god tid i Örkelljunga så vi  hann dricka kaffe innan det var tid att köra in hos dem. Vi fortsatte  norrut när vi var färdiga. Vi har haft regn hela  resan. Nu hoppas vi på bättre väder till i morgon.

Vi har bestämt att köra till Åland och öarna över till Finland. Färja beställd till den  29 juni från Grisslehamn.

Åland öarna

Lånad bild.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Nu är vi på väg

  1. Ni har väl beställt biljetter på småfärjorna också? Vi trodde att det gick att beställa på plats men…flera dagars väntan på att komma med! Höll på att bli fast på Åland!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *