Efter Midsommar

20150619_114936_Fotor_Collage

 

Trevligt midsommar firande hos Ragge & Susanne i Kaxholmen. Midsommarstången fick sin plats nära bonings huset och till sist kom kransarna upp på sin plats på stången. Vädret var på vår sida uppehåll faktiskt SOL, så det blev att duka långbord på gräsmattan. “Klock Gunnar”  såg till att vi fick röra på oss med sin tipspromenad. Där vi skulle känna på uthängda påsar vad det var i dem. Var lite knepigt att komma på vad de innehöll. Vi lyckades att få de högsta poängen Birgitta och jag och fick pris. Inte nog med det Gunnar hade hittat på flera tävlingar. Som pris fick alla välja en kam det var bara det att alla var lika men alla fick en.

20150620_201211_Fotor_Collage

 

Nu har vi varit i Söderköping och ätit glass vid kanalen. Kört vidare till Vikbolandet där vi har hälsat på vår dotter, Gisela & Mikael.  Och Pelle & Eva och så hälsade vi på mammas kusiner Gunborg 93år och Britta 89 år . Nu är vi i Norrköping på väg till min syster.

Har nu beställt  tid hos veterinären för Lilla My för att få inskrivet i passet att vi har utfört det som måste göras för att ta henne till Finland.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *