Av koppling

Idag har vi kopplat av sittandes i varsin stol vid husbilen. Det har rullat in en och annan husbil men nu ikväll samlas de här igen. Tog en promenad in till byn på några kilometer idag för att handla lite. Vi har haft en skön dag med strålande sol.

Fick precis nu besök av en räv som sökte igenom parkeringen för att hitta något gott.

20150713_153217_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Av koppling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *